LAVENDEL ONTSTRESSER NUMMER 1

Lavendel is mijn absolute favoriete essentiele olie die ik dagelijks gebruik!

Lavendel is de meest gebruikte en veilig toepasbare olie van alle essentiele olien, algemeen bekend als de rustgever voor lichaam en geest. Een druppel op je kussen, op de binnenkant van je handen om te inhaleren en-of onder je voetzolen en je gaat een welverdiende nachtrust tegemoet. De kwaliteit van doTERRA lavendel olie is werkelijk verbluffend goed! 

Lavendel is de ontstresser pur sang, ik gebruik hem ook in de handige roller van doTERRA  en gaat zo makkelijk mee in broekzak of tas. Voor alle hooggevoeligen, zoals ikzelf  ben,  een echte must. Daarnaast nummer 1 voor wondgenezing vooral schaaf en brandwonden en nummer 1 tegen muggenbultenjeuk  Lavendel is samen met Melaleuca-tea tree de enige olie die je direct op je huid mag gebruiken. Lavendel zit ook in het basis pakket aromatherapie.  Je kan kennis komen maken met deze hoge kwaliteit lavendel olie op de gratis basis workshop aromatherapie, reserveer op tijd een plek via contact formulier. Meer informatie bij AromatherapyLaMora

LAVENDEL 3x NUMMER 1