Aromatherapy LaMora

AROMATHERAPIE IS HOLISTISCHE BEHANDELING EN WORDT COMPLEMENTAIR INGEZET OM LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE KLACHTEN TE BEHANDELEN. DE ESSENTIELE OLIEN HEBBEN ELK EEN UNIEKE HEILZAME VIBRATIE EN DEZE VIBRATIE HELPT DE MENS OM ZIJN INNERLIJKE BALANS TE CORRIGEREN.

ESSENTIELE OLIEN

komen voor in zaden, schors, stelen, wortels, bloemen en andere delen van planten. Essentiele olien bieden planten bescherming tegen invloeden van buitenaf en spelen een rol in plantenbestuiving. De olien worden al eeuwenlang gebruikt voor bereiding in maaltijden, lichaamsverzorging, gezondheid en emotioneel welbevinden. Een nieuwe manier van natuurlijke gezondheid en welzijn ligt in ieders handbereik.

Graag neem ik je mee in de herondekte genezende kracht van essentiele olien. Neem vrijblijvend contact met mij op en maak kennis met de olie door te komen ruiken, proeven, voelen en ervaren wat dit met jou doet op de gratis basis workshop aromatherapie. Je kan de DoTERRA olie rechtstreeks bij mij bestellen (klik hier),

WAT ZIJN ESSENTIELE OLIEN ?

Wie heeft er niet genoten van de geur van een roos of van lavendel?  Je hebt de geuren ervaren van de aromatische kwaliteiten van essentiele olien. Deze natuurlijk voorkomende, sterk aromatische onderdelen

De 100% natuurlijke olien worden door het lichaam herkend en werken tot 4 lagen diep door in de celwand dit in tegen stelling tot synthetische en chemische middelen. Door het gebruik van essentiele olien kan de mens optimaal profiteren van de beschermende en genezende kracht van planten. 

Kwaliteit van doTERRA

doTERRA betekent:  Geschenk van de aarde. Het in 2008 opgerichte Amerikaanse bedrijf wil jou leren de 100% therapeutische essentiele olien  op een veilige manier toe te passen voor jouzelf en jou naasten.

doTerra hanteert de hoogste norm van kwaliteit, zuiverheid en veiligheid via het CPTD gecertifeerde test systeem. 


Hoe de essentiele olie veilig gebruiken?

Tijdens de basis workshop leer je hoe je de olie kan toepassen en veilig kan gebruiken. Sluit je een eigen account via mij bij DoTERRA dan krijg je een persoonlijke coaching voor jou toepassing en gebruik. Het Modern Essentials boek is een compleet naslagwerk in het Nederlands voor alle Aromatherapie toepassingen. Dit boek is bij mij in te zien en te koop tijdens een workshops en/of coaching.Hoe kan ik doTERRA olie bestellen?

Om de kwaliteit van de 100% therapeutische olie van doTERRA te ervaren kun je:

1) kennismaken via de gratis basis workshop Aromatherapie hier kan je ruiken, proeven, voelen, ervaren en leren

2) je bij mij als doTERRA klant registreren met een eigen 25% korting  account en bestellen tegen inkoopprijs. Dit is de voordeligste optie. Via het contactformulier kun je een account aanvragen. Ik stuur je dan inschrijfformulier, prijslijst met introductie pakketten en catalogus per mail. Bij inschrijving krijg je bovendien een gratis coaching van mij over toepassing en (veilig)gebruik.

3) ook zonder eigen account kan je de olie  rechtstreeks via mij bij doTerra bestellen via onderstaande link kom je op de bestel website van DoTERRA.