Casa Carolina Costa Blanca

in english click here

en español haga clic aqui

Vanaf augustus 2019 start een bijzonder gastenverbijf in hartje Parcent, een authentiek spaans dorpje aan de Costa Blanca, gelegen in de prachtige Jalon vallei, ook bekend onder Vall de Pop. Het dorp met 1000 inwoners wordt door de dorpelingen: het Paradijs tussen de bergen genoemd. Het dorp ligt aan de voet van de Coll de Rates en biedt vele mogelijkheden voor een typische Spaanse vakantie. Werkelijk alles op gebied van natuur, cultuur, sport, culinair en ontspanning is hier te vinden.

Casa Carolina is een gastenverblijf voor 1 tot 4 personen waar u welkom wordt geheten in het Nederlands, Engels, Spaans of Frans. Het gasten verblijf biedt ook workshops essentiele olien bij LaMora en paella leren maken op de patio. Dit alles onder de noemer puur en authentiek! Bij Casa Carolina staat gastvrijheid op nummer 1,  bij aankomst zijn koffie, thee, mineraalwater en verse sinaasappels voorradig. Het gastenverblijf is kindvriendelijk en veilig. BIENVENIDOS!

Boekingen

SEIZOEN

1 -NOVEMBER DECEMBER JANUARI FEBRUARI MAART 

2-APRIL MEI JUNI SEPTEMBER OKTOBER

3-JULI AUGUSTUS

PRIJZEN BIJ max 1 tot 4 PERSONEN

SEIZOEN 1:  250 EURO PER WEEK

                              40 EURO PER DAG

SEIZOEN 2:  350 EURO PER WEEK

                              55 EURO PER  DAG

SEIZOEN 3:  450 EURO PER WEEK

                               75 EURO PER DAG


EINDSCHOONMAAK 80 EURO

GRATIS WIFI, AIRCO/VERWARMING IN HELE HUIS

Roken is niet toegestaan. 

Aanvraag reservering uitsluitend via email carolaeppink@gmail.com. Bij reservering ontvangt u de algemene huurvoorwaarden en vakantieovereenkomst per email.

Overwinter tarief bij verblijf langer dan 1 maand op aanvraag.

 

Parcent, het Paradijs tussen de bergen🌸

INDELING GASTENVERBLIJF

klik hier voor foto overzicht indeling huis

Entree buiten met hek met trap naar boven, balkon voorzijde met uitzicht op het dorp, voordeur, hal en toilet, semi open keuken met afwasmachine, magnetron, elektrische oven en kookplaat, ijskast met vriezer. Broodrooster, koffieappararaat, waterkoker en sapcentrifuse.

Ruime woonkamer met internet TV(via aansluiting op je tablet/laptop)balkon achterzijde met uitzicht op de Coll de Rates bergen, trap naar boven, douch met toilet en bidet, slaapkamer met balkon aan voorzijde met 2 bedden, slaapkamer aan achterzijde met 2 bedden

Casa Carolina is kindvriendelijk en veilig (aanwezig is een babybedje/box, kinderstoel en speelkleed en op aanvraag speelgoed ter beschikking voor verschillende leeftijden).


Location

Casa Carolina 

Calle Almassera 17

PARCENT 03792 

provincia Alicante

SPAIN

Email: carolaeppink@gmail.com

Telephone: 0031 (0)620417913


Impressions of Casa Carolina