Carolina y La Mora

Welkom op mijn bijzondere plek onder de Spaanse zon !

 

Carola Eppink

mijn favoriete plek in Parcent, la lavadora 💦
mijn favoriete plek in Parcent, la lavadora 💦

 

     Al 30 jaar voel ik mij thuis in mijn Spaanse dorpje Parcent. Graag deel ik met al mijn gasten mijn ervaringen en kennis van de mooiste plekken: wandelroutes in de bergen, fietstochten, mooie strandjes, goede authentieke restaurants en tapabars, musea, feestplekken en markten er is zoveel wat de Costa Blanca/Marina Alta te bieden heeft. Super Guay zegt men hier!!

Met passie voor de natuur, mensen en dieren wil zij als entrepeneur het beste van haarzelf bieden. Het is haar persoonlijke missie om jou te leren hoe jij dagelijks essentiele olien veilig kan gebruiken zowel voor jou eigen welzijn en gezondheid als voor jou naasten.

Welkom bij mijn workshops aromatherapie. Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

cASA cAROLINA Costa Blanca

Aromatherapy LaMora start een eigen praktijk met vakantieverblijf mogelijkheid in Parcent, een typisch authentiek Spaans dorpje aan de Costa Blanca in Spanje.

In deze praktijk ruimte worden workshops gegeven, kan de Aromatouch massage techniek geboekt worden.

Ook zal er een toeristisch programma aangeboden worden in samenwerking met de vele lokale initiatieven zoals paella leren maken, het olijfoliemuseum bezoeken en wandelen in de bergen met een gids.

Parcent, el Paraíso entre las montañas.