Aromatherapy La Mora

Welkom bij Aromatherapy LaMora,

graag neem ik je mee in de herondekte genezende kracht van essentiele olien, neem vrijblijvend contact met mij op  en kom kennis maken, ruiken, proeven, voelen en ervaren  wat dit met jou doet op mijn gratis workshop basis aromatherapy.

Carola Eppink coach

Carola  (55 jr) moeder van 3 kinderen (24, 21 en 16jaar).

Zij werkt zowel als coach met paarden als aromatherapeute zowel in Nederland als Spanje.

Met passie voor de natuur, mensen en dieren wil zij als entrepeneur het beste van haarzelf bieden. Het is haar persoonlijke missie om jou te leren hoe jij dagelijks essentiele olien veilig kan gebruiken zowel voor jou eigen welzijn en gezondheid als voor jou naasten.

Welkom bij mijn workshops aromatherapie. Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

aromatherapie Costa Blanca Parcent Spanje

Aromatherapy LaMora start een eigen praktijk met vakantieverblijf mogelijkheid in Parcent, een typisch authentiek Spaans dorpje aan de Costa Blanca in Spanje.

In deze praktijk ruimte worden workshops gegeven, kan de Aromatouch massage techniek geleerd worden en persoonlijke consults geboekt worden.

Ook zal er een toeristisch programma aangeboden worden in samenwerking met de vele lokale initiatieven zoals paella leren maken, het olijfoliemuseum bezoeken en wandelen in de bergen met een gids.

Parcent, el Paraíso entre las montañas.

 

Dwyn, Viva la Vie mijn paard mijn leraar 🌈💝🌍🐴
Dwyn, Viva la Vie mijn paard mijn leraar 🌈💝🌍🐴